Cântăreţul R&B R Kelly, câştigător al premiului Grammy, este acuzat în alte 11 cazuri de agresiune şi abuz sexual, potrivit documentelor instanţei din Cook County, statul american Illinois, scrie Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Kelly, în vârstă de 52 de ani, a fost acuzat de procurorii din Cook County de patru noi capete de acuzare, două capete de agresiune sexuală prin forţă şi două capete de abuz, potrivit documentelor. 

Cântăreţul a fost de asemenea inculpat în trei cazuri de abuz sexual agravat împotriva unei victime cu vârsta cuprinsă între 13 şi 16 ani, potrivit documentelor. Acuzaţiile se axează pe cineva identificat doar ca J.P. în ianuarie 2010, fără alte detalii. 

Noile capete de acuzare, în număr de 11 potrivit presei americane, nu constituie un caz nou, potrivit avocatului cântăreţului, Steve Greenberg. 

Kelly a negat afirmaţiile de abuz de zeci de ani. În 2008, cântăreţul a fost judecat în legătură cu acuzaţiile de pornografie infantilă şi nu a fost găsit vinovat.

R. Kelly a pledat nevinovat privind acuzaţiile de agresiune sexuală, la finalul lunii februarie, aduse de patru femei, dintre care trei, adolescente. Aceste învinuiri au fost aduse după ce alte şapte femei, inclusiv fosta lui soţie, au vorbit într-un documentar realizat de Lifetime şi l-au acuzat de abuz emoţional şi sexual.

El a petrecut o săptămână în închisoare înainte de a plăti o parte din cauţiune, de 100.000 de dolari, pe 25 februarie. În martie, el a părăsit închisoarea din Chicago pentru a doua oară în două săptămâni, după ce a plătit 161.663 de dolari pensie alimentară pentru cei trei copii ai lui cu fosta soţie, Andrea Kelly, potrivit Chicago Sun-Times. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.