Serialul SF „Omul din viitor”, produs de Seth Rogen şi Evan Goldberg, un mix de acţiune, aventură, comedie şi călătorie în timp, va debuta cu episoade duble la AXN, vineri, de la ora 23.00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Serialul spune povestea lui Josh Futturman (Josh Hutcherson), un gamer aflat pe primele locuri în clasamentul mondial al pasionaţilor de jocuri pe calculator, care locuieşte încă alături de părinţi, Gabe (Ed Begley Jr.) şi Diane (Glenne Headly), şi are o slujbă fără viitor la un centru de cercetare a bolilor sexuale. 

Inadaptat social, cu o încredere în sine scăzută şi incapabil să abordeze femeie, Josh este cel mai priceput la jocul „The Biotoc Wars”, unde personajul său, Future Man, ocupă primul loc în lume.

Când devine prima şi singura persoană din lume care termină ultimul nivel al jocului, primeşte vizita personajelor din joc, Tiger (Eliza Coupe) şi Wolf (Derek Wilson), care se dovedesc a fi războinici reali trimişi dintr-un viitor profanat cu misiunea de a-l recruta pentru a salva omenirea de la o invazie a unei super specii de cotropitori.

„Omul din viitor/ Future Man” a fost creat de Howard Overman, Kyle Hunter şi Ariel Shaffir, în timp ce Seth Rogen şi Evan Goldberg, care au colaborat pentru producţii precum „Sausage Party” şi „This is the end”, sunt producători executivi.

Cele 13 episoade ale primului sezon pot fi urmărite în fiecare vineri seara, de la ora 23.00, cu episoade duble, pe AXN. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.