Un bărbat şi o femeie din judeţul Hunedoara au fost reţinuţi de poliţişti şi procurori arădeni, cei doi fiind acuzaţi că au întreţinut, timp ce mai multe luni, raporturi sexuale cu fiica femeii, în vârstă de patru ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În urma investigaţiilor efectuate de poliţiştii Secţiei 1 Vlaicu, s-a stabilit că un tânăr de 22 de ani, împreună cu concubina lui de 25 de ani, ambii din judeţul Hunedoara, în perioada decembrie 2018 – martie 2019 ar fi întreţinut raporturi sexuale cu fiica de 4 ani a femeii. De asemenea, copilul ar fi asistat la acte sexuale explicite între cei doi", se arată într-un comunicat de presă transmis, joi, de Poliţia Judeţeană Arad.

Cei doi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi magistraţilor Judecătoriei Arad cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunilor de viol, corupere sexuală a minorilor şi rele tratamente aplicate minorului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.