Social-democratul Marcel Ciolacu, propus de PSD şi ALDE pentru funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor, a spus că s-au făcut mai multe greşeli de către partidul din care provine, acestea fiind sancţionate de către electorat. Ciolacu spune, însă, că mandatul obţinut după alegeri este de patru ani. ”Nu înseamnă că putem să ne jucăm cu cuvântul democraţie şi cu cuvântul majoritate”, a spus Ciolacu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Social-democratul Marcel Ciolacu a spus, miercuri, la prezentarea candidaturii pentru funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor, că partidul preşedintelui Franţei, Emmanuel Macron,a pierdut alegerile, cu 23%, dar nu i-a cerut nimeni demisia preşedintelui.

”Democraţie înseamnă un mandat totuşi de patru ani. Am făcut ca şi partid suficiente greşeli sau decizii care ne-au costat, deoarece poporul întotdeauna are dreptate. Asta nu înseamnă că putem să ne jucăm cu cuvântul democraţie sau cu cuvântul majoritate sau să facem şi să răsturnăm lucrurile de fiecare dată când vrem noi”, a declarat marcel Ciolacu.

Acesta reiterat ideea că Guvernul poate cădea doar prin moţune de cenzură, acesta fiind un demers democratic.

”Trece moţiunea de cenzură, pleacă guvernul. Nu există alt tip de democraţie în toate Europa. Eu mulţumesc grupului pentru că m-a nominalizat şi vreau un singur lucru să vă spun: eu, în politică, am avut prieteni, colaboratori, parteneri, dar niciodată duşmani. Am avut adversari politici şi o să am în continuare numai adversari politici şi nu duşmani”, a mai spus Ciolacu.

Aceasta candidează pentru funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor fiind susţinut de PSD şi ALDE.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.