Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, susţine că, pe conjunctura legislativă existentă, în ţara noastră nu vor exista niciodată alegeri anticipate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Negoiţă a fost întrebat, marţi, înainte de a intra la şedinţa Biroului Permanent Naţional al PSD, dacă la întâlnirea de luni seara de la hotelul său dintre mai mulţi membri PSD s-a discutat şi posibilitatea ca Marian Oprişan să fie candidatul partidului la alegerile prezidenţiale, el spunând: "Nu s-a discutat despre domnul Oprişan nimic". 
 
Întrebat dacă PSD ar trebui să iasă de la guvernare, primarul Sectorului 3 a răspuns: "Opinia mea personală mi-am exprimat-o ieri, nu am nicio rezervă. (...) Nu am fost suficient de clar? Am fost foarte clar ieri”. 
 
El crede că nu pot fi organizate alegeri anticipate în România. 
 
"Să fim realişti, în România pe conjunctura legislativă existentă nu vor exista alegeri anticipate niciodată", a mai spus Negoiţă.
 
Întrebat dacă va cere demisia Guvernului Dăncilă în şedinţă, Liviu Negoiţă a spus: "Am făcut-o ieri".

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, declara, luni, la Antena 3, că nu îl surprinde rezultatul înregistrat de PSD la alegerile europarlamentare deoarece ţara a fost condusă ”într-un mod neprincipial şi într-o direcţie greşită”. El crede că nu poate fi guvernată o ţară care este împotriva ta, dar consideră că Liviu Dragnea se va agăţa de putere. De asemenea, Negoiţă mai spune că Viorica Dăncilă nu are ce căuta în funcţia de premier.

“Pe mine nu mă surprinde deloc, ba, dimpotrivă, îmi confirmă aşteptările. Nu este un moment de bucurie, nu avem de ce să fim fericiţi, este un moment de mare tristeţe. Ţara a fost condusă într-un mod cât se poate de neprincipial şi greşit, într-o direcţie greşită. Partidul la fel şi, pe cale de consecinţă, nu se întâmplă altceva decât să se culeagă rezultatele”, afirma Negoiţă.

El crede că Viorica Dăncilă nu avea ce să caute în funcţie de premier şi că prestaţia acesteia l-a făcut să îi fie jenă că este român.

“În primul rând, doamna Viorica Dăncilă nu  are ce căuta premier. Nu are ce căuta ca prim-ministru, credeţi-mă, că eu sunt un român demn. Niciodată nu mi-a fost ruşine să spun că sunt român. Credeţi-mă că prestaţia doamnei prim-ministru Viorica Dăncilă atât internă, dar mai ales internaţională, m-a făcut de mult prea multe ori să îmi fie jenă că sunt român, ceea ce consider că este pur şi simplu inacceptabil. Nu are niciun fel de calităţi ca să poată ocupa această funcţie, asta ştiam din prima secundă pentru că vreau să vă reamintesc că am fost singurul care am votat împotriva numirii dânsei ca premier”, preciza Liviu Negoiţă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.