Preşedintele PSD Bacău, Adrian Dragoş Benea, ales europarlamentar, fiind pe poziţia a opta la alegerile din 26 mai, susţine că după scrutinul de duminică şi rezultatele obţinute ar trebui iniţiată o dezbatere în toate forurile partidului, iar "intrarea în opoziţie începând cu luna iulie ar fi o opţiune extrem de argumentată". Benea nu este însă de acord cu modul în care colegul său de partid Cosmin Necula, primarul Bacăului, a reacţionat şi spune că viitorul politic al partidului nu se discută pe internet.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-o postare pe Facebook, liderul PSD Bacău, senatorul Adrian Dragoş Benea, a catalogat rezultatul votului de duminică de la europarlamentare ca un"”vot sancţiune", în urma căruia trebuie făcute analize.

"Cred că după votul-sancţiune din 26 mai trebuie iniţiată o dezbatere în toate forurile partidului despre viitorul politic al PSD, intrarea în opoziţie începând cu luna iulie fiind o opţiune extrem de argumentată!", a scris liderul PSD Bacău.

Benea a adăugat însă că viitorul politic al guvernării şi al partidului nu trebuie discutat pe reţelele de socializare şi mai ales nu la două zile de la finalizarea scrutinului.

"Nu pe reţelele de socializare discutăm viitorul politic al guvernării şi al partidului, mai ales la nici 2 zile de la finalizarea scrutinului. Primăria Bacău are nişte probleme nerezolvate în raport cu băcăuanii, care nu pot fi, aşa, escamotate sau explicate", a mai transmis liderul social-democraţilor din judeţul Bacău.

Printr o postare publicată marţi pe Facebook, primarul oraşului Bacău, Cosmin Necula (PSD), cere demisia premierului Viorica Dăncilă şi a Guvernului pe care îl conduce. "Doamna Dăncilă, vă rog să vă daţi demisia! Doamnelor şi domnilor miniştri, vă rog să vă daţi demisiile! Astăzi, românii spun că PSD trebuie să fie în opoziţie", spune el.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.