MedLife se extinde în Cluj-Napoca şi anunţă o nouă achiziţie, Centrul de excelenţă Badea Medica, iar compania este în discuţii cu alţi doi-trei operatori din România, dar şi din ţările învecinate, pentru a-şi extinde prezenţa, arată un comunicat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Achiziţionarea pachetului majoritar Badea Medica reprezintă cea de-a 23-a achiziţie derulată până în prezent de grupul MedLife, ultima fiind anunţată în luna ianuarie, Rózsakert Medical Center, din Ungaria.

"MedLife, liderul pieţei de servicii medicale private din România, anunţă preluarea pachetului majoritar (65%) al centrului de excelenţă Badea Medica (Badea Medical SRL). Centrul oferă o gamă complexă de servicii medicale, axate în principal pe segmentul de patologie abdominală, dar care acoperă şi alte numeroase tipuri de afecţiuni", arată un comunicat transmis marţi Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Pacienţii pot accesa consultaţii clinice de specialitate de gastroenterologie, medicină internă, dermatologie, terapia durerii, echipa medicală fiind coordonată de prof. dr. Radu Badea.

"Clujul reprezintă unul dintre cele mai importante puncte de interes în planul nostru de dezvoltare. Am deschis prima dată în acest oraş un laborator de analize şi un centru de medicina muncii, iar apoi ne-am extins cu o clinică de mari dimensiuni, Hyperclinica MedLife. În urmă cu doi ani am adăugat şi partea de servicii spitaliceşti, odată cu intrarea în acţionariatul spitalului Humanitas. Pentru că ne dorim să punem la dispoziţia pacienţilor o gamă şi mai largă de servicii, dar şi abonamente personalizate zecilor de mii de clienţi din companii, am decis să facem echipă cu specialiştii de calibru ai centrului de excelenţă Badea Medica, care să ofere servicii integrate, la cele mai înalte standarde. Vom continua programul de achiziţii atât în România, cât şi în ţările învecinate aflate în prospecţie, urmând planul anunţat către investitori şi acţionari”, a declarat Mihai Marcu, preşedinte şi CEO al MedLife.

MedLife a încheiat primul trimestru din 2019 cu o cifră de afaceri consolidată pro-forma în valoare de 224,9 milioane lei aferentă acestei perioade, în creştere cu 27,6% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Pentru perioada următoare, compania a anunţat continuarea programului de achiziţii în România şi regiune.

"Dacă va reuşi implementarea tuturor proiectelor anunţate către acţionari, există premise ca MedLife să depăşească pragul de 200 milioane de euro în 2019", mai arată comunicatul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.