Meciul FC Hermannstadt - Dunărea Călăraşi, din ultima etală a play-out-ului Ligii I, care va stabili a doua echipă retrogradată şi formaţia care va disputa barajul de menţinere/promovare, a fost programat de LPF duminică, de la ora 18.30.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Play-out-ul se va încheia duminică, de la ora 21.00, cu partida Gaza Metan Mediaş - Concordia Chiajna. Formaţia ilfoveană este deja retrogradată în Liga a II-a.

Vineri, vor avea loc meciurile Politehncia Iaşi - FC Botoşani (ora 18.30) şi Dinamo - FC Voluntari (ora 21.00).

Înaintea ultimei etape, a XIV-a, clasamentul play-out-ului este următorul: 1. Gaz Metan Mediaş – 45 de puncte; 2. Dinamo – 42 de puncte, 3. FC Botoşani - 41 de puncte, 4. Poli Iaşi – 31 de puncte, 5. FC Voluntari – 30 de puncte, 6 (loc de baraj). Dunărea Călăraşi – 25 de puncte, 7 (loc retrogradabil). Hermannstadt – 24 de puncte, 8 (loc retrogradabil). Concordia Chiajna – 19 puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.