Martin Schulz (45 de ani), în prezent Head of Product & Marketing în cadrul Mercedes-Benz Korea, va prelua funcţia de director general al Mercedes-Benz România de la predecesorul său, Philipp Hagenburger, începând cu 1 iunie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

De la 1 mai 2019, Philipp Hagenburger (54 de ani) face parte din echipa Daimler South East Asia Pte. Ltd, în calitate de CEO, după ce a administrat cu succes activităţile diviziei de Passenger Cars şi a condus Mercedes-Benz România timp de trei ani, arată un comunicat.

Martin Schulz s-a alăturat echipei Mercedes-Benz în urmă cu 20 de ani. În ultimii ani, a fost responsabil de activităţile de Sales & Marketing din Vietnam şi Thailanda şi, din 2016, a ocupat funcţia de Head of Product & Marketing, Mercedes-Benz Korea.

Acesta afirmă că, împreună cu echipa, va continua consolidarea poziţiei Mercedes-Benz pe piaţă.

"Portofoliul de produse şi servicii inovatoare ne oferă cele mai bune premise în stabilirea unei fundaţii puternice pentru mobilitatea viitorului, precum şi în menţinerea celor mai înalte standarde de calitate pentru clienţii români", a spus Martin Schulz.

După ce şi-a început cariera în reţeaua de retail a Daimler în 1999, traseul profesional al lui Philipp Hagenburger include funcţii remarcabile, precum: Head of Customer Services în Augsburg (Germania, 2004) şi România (2009), CEO şi Preşedinte al Mercedes-Benz Egipt (2012-2016), apoi CEO şi Preşedinte al Mercedes-Benz România, de la începutul lui 2016.

La rândul său, Philipp Hagenburger spune că 2018 a fost al şaselea an consecutiv în care Mercedes-Benz a fost lider pe segmentul autoturismelor premium în România.

"Sunt recunoscător echipei de profesionişti cu care am lucrat, a cărei determinare şi implicare au contribuit la atingerea unei cote de piaţă de 44,3% în segmentul premium principal de Passenger Cars, în anul precedent. Aştept cu nerăbdare noile provocări şi îi doresc lui Martin mult succes în noul său rol", a spus Philipp Hagenburger.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.