Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP) a anunţat, duminică seară, că 14.696 deţinuţi au votat pentru alegerile europarlamentare şi 13.031 pentru referendum.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ca urmare a dispunerii tuturor măsurilor organizatorice de natură să asigure desfăşurarea optimă a procesului de vot, unităţile subordonate au raportat finalizarea activităţii de votare, fără a fi înregistrate incidente sau manifestări de natură a perturba procesul electoral”, a transmis,duminică seară, ANP.

Sursa citată a precizat că 14.696 deţinuţi au votat pentru alegerile europarlamentare şi 13.031 pentru referendum.

Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP) a anunţat, vineri, că din totalul deţinuţilor care se află în penitenciare 17.960 au au drept de vot. Dintre aceştia, 15.652 şi-au exprimat intenţia de a vota la alegerile pentru Parlamentul European şi 15.271 pentru referendum.
 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.