Portarul echipei Kayserispor, Silviu Lung Jr., a fost eliminat, duminică, la meciul de pe teren propriu cu Erzurumspor, scor 0-2, din ultima etapă a campionatului Turciei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Golurile au fost marcate de Antalyali ’12 şi Sunu ’43.

Lung a primit cartonaş roşu în minutul 63.

Celălalt român de la Kayserispor, Cristian Săpunaru, a fost integralist.

Tot duminică, Bursaspor, cu Iasmin Latovlevici rezervă, a învins în deplasare echipa Yeni Malatyaspor.

Vineri, Sivasspor, cu Paul Papp şi Gabriel Torje pe teren în ultima marte a jocului, s-a impus cu 4-3 în faţa campioanei Galatasaray.

Kayserispor a încheiat sezonul pe locul zece, iar Sivasspor pe 12. Bursaspor a terminat pe 16 şi a retrogradat, la fel şi Erzurum (locul 17) şi Akhisar Belediyespor (locul 18).

Galatasaray va juca în grupele Ligii Campionilor. Istanbul Başakşehir, ocupanta locului doi, va evolua în turul trei preliminar al LC.

În Liga Europa vor participa Beşiktaş (locul 3, faza grupelor), Trabzonspor (locul 4, turul trei preliminar) şi Yeni Malatyaspor (locul 5, turul doi preliminar).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.