Keya Morgan, fost manager al scriitorului şi editorului Stan Lee, a fost arestat sâmbătă, în Arizona, fiind acuzat, între altele, de abuz.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cunoscut drept Keyarash Mazhari, el a fost pus sub acuzare de procurorii din Los Angeles la începutul acestei luni, răspunzând pentru cinci capete de acuzare, inclusiv pentru fraudă, sechestrare şi fals intelectual.

Morgan este acuzat şi că a luat mai mult de 262.000 de dolari de pe urma sesiunilor de autografe ţinute de Lee, scrie The Hollywood Reporter.

Investigaţia de abuz a început în martie 2018.

Poliţia l-a acuzat pe Morgan că l-a făcut pe Lee, în vârstă de 95 de ani, să creadă că este în pericol în casa lui şi că trebuia să fie mutat într-un loc sigur, pe care Morgan îl controla.

Cauţiunea a fost stabilită la 300.000 de dolari, iar Morgan aşteaptă să fie mutat în Los Angeles.

Morgan, colecţionar din New York, a devenit apropiat al lui Lee în 2017, iar anul trecut familia scriitorului a obţinut un ordin de restricţie pe numele lui, după ce l-a acuzat de abuz.

Anul trecut, el a negat acuzaţiile.

Stan Lee, creator al supereroilor Spider-Man, Iron Man şi The Hulk din universul Marvel, a murit în noiembrie 2018, la vârsta de 95 de ani.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.