Şapte persoane, între care trei minore, au fost rănite, duminică după-amiază, după ce autoturismul în care se aflau a fost lovit de un TIR, în apropierea localităţii Sascut, judeţul Bacău.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei Judeţene Bacău, accidentul a avut loc în afara comunei Sascut, după ce un TIR înmatriculat în Suceava, condus de un bărbat de 58 de ani, a lovit un autoturism Ford cu opt pasageri şi şofer - o femeie de 31 de ani.

În urma impactului, ambele autovehicule au ieşit de pe şosea.

Şapte persoane, din care trei minore, au fost transportate la spital pentru investigaţii. Din primele evaluări, trei persoane sunt rănite grav, între care o minoră care a răspuns manevrelor de resuscitare.

Accidentul s-ar fi produs din cauza nepăstrării distanţei în mers, ambii şoferi fiind testaţi, astfel că s-a stabilit că nu au consumat alcool.

Circulaţia se desfăşoară alternativ, pe un fir.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.