Muzicianul britanic Liam Gallagher a anunţat sâmbătă că a încheiat înregistrările pentru cel de-al doilea album solo.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fostul membru al grupului Oasis a făcut anunţul pe Twitter, iar potrivit regizorului Charlie Lightening, care a realizat documentarul „As It Was” despre Gallagher, albumul nu va dezamăgi.

Nu a fost anunţată încă o dată de lansare pentru albumul produs de Andrew Wyatt.

Liam Gallagher va cânta la prima ediţie a Fall in Love Festival, care va avea loc între 31 august – 1 septembrie, la Palatul Mogoşoaia.

El a devenit cunoscut la nivel internaţional ca solist al trupei britanice Oasis. După destrămarea grupului Oasis, în 2009, Liam Gallagher a fondat Beady Eye, care a fost activ până în 2014. A început apoi cariera solo, susţinând concerte la unele dintre cele mai importante festivaluri internaţionale, precum Rock am Ring, Pinkpop, EXIT şi Lollapalooza (SUA).

Primul său album solo, „As You Were”, lansat în 2017, s-a dovedit un succes, ajungând în primele poziţii ale topului de gen din Marea Britanie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.