Jucătoarea germană de tenis Angelique Kerber, locul 5 WTA, a fost învinsă, duminică, în primul tur al French Open, cu scorul de 6-4, 6-2, de rusoaica de 18 ani Anastasia Potapova, locul 81 WTA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aflată la prima participare pe tabloul principal la Roland Garros, Potapova s-a impus după un meci care a durat mai puţin de o oră şi 15 minute. Aceasta a fost a doua victorie obţinută de Potapova la un grand slam, după ce împotriva frnţuzoaicei Pauline Parmentier, la Australia Open.

În turul al doilea, Potapova va evolua ori cu Marketa Vondrousova din Cehia, locul 38 WTA. ori cu Yafan Wang din China, locul 56 WTA.

Kerber, care nu era pe aceeaşi parte a tabloului cu Simona Halep, a jucat anul trecut în sferturi, fază în care a fost eliminată chiar de jucătoarea română, care a câştigat ulterior turneul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.