Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, spune că a votat la alegerile europarlamentare cu speranţa că România va fi parte din deciziile care se iau la nivel european şi care afectează toată populaţia ţării. Andronescu spune că nu a votat la referendum.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Îmi exprim speranţa că cei care merg acolo (în Parlamentul European - n.r) vor reprezenta şi vor sluji România. E un cuvânt care mie îmi place foarte mult pentru toţi cei care se află în viaţa publică să spun aşa trebuie să-şi slujească ţara. Şi sigur că am votat şi cu speranţa că vom fi parte din deciziile care se iau, decizii care nu sunt deloc nici puţine şi afectează practic toată populaţia României şi de aceea e foarte bine să avem reprezentanţi acolo care să fie şi profesionişti şi să-şi susţină România”, a spus ministrul Educaţiei, la ieşirea din secţia de votare. 

Întrebată dacă a votat şi pentru referendumul pentru Justiţie, Ecaterina Andronescu a răspuns: “Nu am votat pentru că eu cred că nu trebuia să amestecăm lucrurile. Sunt de acord că vocea poporului trebuie să conteze permanent şi poporul poate fi consultat”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.