Românii din străinătate s-au prezentat să voteze de la primele ore ale dimineţii, la mai multe secţii de votare fiind cozi. La Roma, Bruxelles, Stuttgart, Londra sau Viena sute de persoane îşi aşteaptă rândul, unele chiar în ploaie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit informaţiilor transmise pe reţelele de socializare, la mai multe secţii de votare din străinătate s–au format cozi.

Astfel de situaţii se înregistrează la Viena, Bruxelles, Stuttgart sau Munchen, unde românii aşteaptă să voteze de la primele ore ale dimineţii.

La Consulatul Român de la Roma stau, de asemenea, la coadă sute de persoane pentru a vota. La Roma plouă, dar alegătorii stau la coadă cu umbrele.

Mii de persoane au anunţat, tot pe reţelele de socializare, că vor face sute de kilometri duminică pentru a vota. 

La secţiile de votare din străinătate au votat peste 16.000 de persoane la alegerile pentru Parlamentul European şi peste 15.800 pentru referendum.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.