O femeie din Bihor, care era locţiitor al preşedintelui unei secţii de votare, a fost implicată, duminică, într-un accident rutier şi a ajuns la spital. Ea a fost înlocuită, procesul electoral nefiind afectat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit ebihoreanul.ro, Biroul Electoral Judeţean (BEJ) Bihor a fost anunţat că locţiitorul preşedintelui unei secţii de votare din Oradea a fost implicat într-un accident rutier.

”Am fost sunaţi ca să ni se spună că o doamnă a făcut accident cu maşina în drum spre secţia de votare şi pentru că a dat cu capul de volan n-a mai mers să preia activitatea, pentru că s-a dus la spital”, a declarat judecătoarea Florina Crişan, preşedinte al BEJ Bihor, potrivit ebihoreanul.ro.

Activitatea în secţia de votare nu a fost afectată, femeia fiind înlocuită.

Potrivit Biroului Electoral Central, în judeţul Bihor sunt 502.348 de alegători încrişi pe listele electorale pentru alegerile europarlamentare.

Până la ora 8.30, în judeţ votaseră peste 2,20 la sută dintre agegători pentru Parlamentul European şi 1,92 la sută pentru referendum.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.