Liderul PLUS, Dacian Cioloş, susţine că mai mulţi dlegaţi ai Alianţei 2020 USR PLUS nu au fost lăsaţi la şedinţele pregătitoare votului în mai multe secţii de votare din Bucureşti şi din câteva judeţe, deşi au îndeplinit toate procedurile legale. ”Este un prim semnal de alarmă în ceea ce priveşte corectitudinea votului de mâine”, a transmis Cioloş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În această după-amiază,delegaţii noştri nu au fost primiţi la şedinţele pregătitoare votului în mai multe secţii de votare din Bucureşti şi din câteva judeţe, deşi au fost îndeplinite toate procedurile legale prealabile. Este un prim semnal de alarmă în ceea ce priveşte corectitudinea votului de mâine”, a scris, sâmbătă seară, pe Facebook, Dacian Cioloş.

Acesta afirmă că nu va accepta ”tertipuri”.

”Vreau să fiu foarte clar: nu vom accepta tertipuri de niciun fel care să pună în pericol corecta desfăşurare a alegerilor în toate secţiile de votare din ţară. Cerem să fie respectate toate normele privitoare la dreptul la vot şi la corectitudinea votului. Suntem gata să apelăm la orice mijloace legale pentru a proteja aceste valori. Îndemn reprezentanţii noştri în secţiile de votare să nu se lase intimidaţi atunci când ştiu că au legea de partea lor”, a mai scris Cioloş.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.