Poliţiştii din Iaşi au făcut patru percheziţii în Paşcani la persoane suspectate de trafic de droguri. Substanţele interzise erau introduse în ţară în pachete transmise prin intermediul firmelor de curierat. Două persoane au fost reţinute, iar una a fost plasată sub control judiciar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ieri, Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Iaşi, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. -  Serviciul Teritorial Iaşi, au efectuat patru percheziţii domiciliare, în municipiul Paşcani. Au fost vizate persoane bănuite de introducere în ţară de droguri de risc (cannabis), trafic de droguri de risc şi deţinere de droguri de risc în vederea consumului propriu”, a transmis, vineri, Inspectoratul General al Poliţiei Române.

În aceeaşi zi, un tânăr a fost surprins de către poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Iaşi, în flagrant delict, în timp ce ridica, în municipiul Iaşi, un pachet ce ar fi fost expediat din Spania şi care ar fi conţinut cannabis.

”Din cercetările efectuate până în prezent, s-a constatat că membrii reţelei ar fi comercializat drogurile pe raza municipiului Paşcani, la preţuri cuprinse între 60 şi 80 de lei gramul de cannabis, în funcţie de cumpărător şi frecvenţa cu care acesta îşi procura drogurile respective în vederea consumului. În urma prinderii în flagrant şi a percheziţiilor, a fost ridicat un kilogram de droguri de risc (cannabis), bani şi alte bunuri folosite în derularea activităţii infracţionale”, a mai transmis IGPR.

Patru persoane au fost duse la audieri, iar vineri, doi tineri, ambii de 29 de ani, din Paşcani, au fost reţinuţi, pentru 24 de ore, şi o tânără, de 20 de ani, din aceeaşi localitate, a fost plasată sub control judiciar pentru 60 de zile.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.