Două nave fluviale de croazieră, având la bord peste 230 de turişti, majoritatea americani, au ajuns, joi, în terminalul de pasageri al Portului Constanţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime Constanţa (APMC), nava Treasures, sub pavilion Elveţia, încheie la Constanţa o croazieră de 21 de zile care a debutat, în 2 mai, la Amsterdam. Cei 80 de pasageri aflaţi la bord, majoritatea americani, au făcut escale pe parcursul croazierei la Viena, Bratislava, Budapesta, Mohacs, Vukovar, Novi Sad, Belgrad, Ruse şi Giurgiu.

Nava a fost construită în 2011, iar ultima recondiţionare a avut loc în 2018, când capacitatea pasagerilor a fost diminuată cu 17% (de la 118 la 98), iar cabinele şi zonele publice au devenit mai spaţioase.

"Dacă Treasures se află la prima sa vizită, River Adagio soseşte joi pentru a treia oară în acest sezon în Portul Constanţa, pentru o escală de două zile, având la bord 155 de pasageri, majoritatea americani", au precizat reprezentanţii APMC.

Turiştii sosiţi în Portul Constanţa în aceste zile vizitează Muzeul de Istorie Naţională şi Arheologie, Edificiul Roman cu Mozaic, dar şi staţiunea Mamaia.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.