Tehnicianul Adrian Falub a declarat, miercuri, după meciul cu Dunărea Călăraşi, în urma căruia Concordia Chiajna a retrogradat, că problema echipei sale nu a fost jocul, ci faptul că a primit multe goluri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"E mare păcat pentru că îmi doream foarte mult, dar din păcate nu am ales bine în iarnă şi îmi asum lucrul ăsta. Nu e numai vina jucătorilor, e şi vina mea, eu am condus, eu am făcut selecţia, eu am condus echipa, eu am făcut-o, îmi asum responsabilitatea pentru tot ce s-a întâmplat. N-am făcut meciuri rele. Problema noastră nu a fost jocul şi nu a fost faptul că nu am marcat. Problema noastră a fost că am luat goluri. Şi azi cu o echipă care a ajuns la poartă din două out-uri. Nu pot să zic că ne-au dominat ca joc. Problema noastră e că nu am reuşit să închidem puţin jocurile, am luat multe goluri. Când iei la fiecare meci două goluri înseamnă că nu meriţi să rămâi în Liga I" a spus Falub la Telekom Sport.

El a precizat că ar vrea să rămână la Concordia Chiajna.  

Potrivit telekomsport.ro, Falub s-a certat la Călăraşi cu cei de pe banca adversă. "Am înţeles. E un meci important pentru tine, dar de pe bancă să tot strigi aruncă mingea în teren. Păi unde suntem? Suntem la fotbal. Ce e asta? La fiecare fază te ridici şi înjuri banca adversă şi le strigi la copiii de minge să arunce în teren. Păi hai să vedem dacă e aşa mare bărbat. Ce tot înjuri cu trei inşi în spatele tău. Ce e ţigănia asta? La banca de rezerve la mine se întâmplă vreodată aşa ceva? Să fie cinci inşi în spate să înjure şi să le spună la copiii de mingi să arunce în teren? Păi ce fotbal jucăm în Liga I? suntem slabi, îmi asum, sunt slab antrenor, ce vreţi voi, dar să arunci mingea de 10 ori, în ultimele 10 minute au aruncat de 15 ori. Ce fotbal jucăm?", a spus tehnicianul.

Formaţia Concordia Chiajna a fost învinsă, miercuri, în deplasare, cu scorul de 2-0, de echipa Dunărea Călăraşi, în etapa a XII-a a play-out-ului Ligii I, şi a retrogradat în eşalonul secund, nemaiavând şanse de salvare în ultimele două runde.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.