Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că federaţia doreşte ca Supercupa României să se dispute în acest an la Târgu Jiu, însă nu există elemente suficiente pentru asumarea unui termen pentru această partidă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Stadionul pe care ne dorim să organizăm Supercupa României este stadionul din Târgu Jiu, dar nu avem elemente suficiente ca să ne asumăm un termen şi anume înainte de începerea campionatului să avem acest meci de Supercupă. O să accelerăm discuţiile cu Compania Naţională de Investiţii şi cu autorităţile locale din Târgu Jiu”, a spus Burleanu.

El a menţionat că după finala Cupei României vor începe discuţii cu grupările care îşi vpr disputa Supercupa. “Vom discuta dacă vom avea Supercupa înainte de începerea campionatului sau să găsim împreună o dată ulterioară. Ne interesează ca echipele noatre care vor participa în competiţiile europene să aibă parte de un parcurs cât mai bun şi trebuie să luăm în considerare şi parcursul naţionalei de tineret”, a adăugat Burleanu.

Răzvan Burleanu a precizat că întârzierile de la stadionul din Târgu Jiu sunt cauzate de constructor şi că dacă nu vor exista elemente suficiente de garanţie şi cele două cluburi vor vrea ca meciul să se joace înaintea sezonului competiţional, va trebui ales alt loc pentru Supercupă.

“Ar fi foarte frumos şi pentru o nouă investiţie şi pentru Târgu Jiu să avem o inaugurare cu acest meci de Supercupă”, a adăugat preşedintele FRF.

În Supercupa României se vor întâlni câştigătoarea Ligii I, CFR Cluj, şi echipa care se va impune în finala Cupei României, Astra Giurgiu – FC Viitorul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.