Premierul Viorica Dăncilă a fost întrebată, miercuri, la Bacău, dacă îl susţine pe Liviu Dragnea la Preşedinţie, ea răspunzânc că este convinsă că, în momentul în care liderul PSD îşi va exprima această opţiune, vom avea loc o discuţie în cadrul partidului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întrebată dacă îl susţine pe Liviu Dragnea la Preşedinţie, Viorica Dăncilă a răspuns: „Vom avea această discuţie, nu ştiu, dl Dragnea încă nu şi-a exprimat această... Să vedem, să vedem ce va spune dl preşedinte Liviu Dragnea. În momentul în care dânsul îşi va exprima această opţiune, eu sunt convinsă că vom avea o discuţie în cadrul partidului”.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost întrebat, marţi, într-un interviu la Adevărul Live, dacă se gândeşte să candideze la Preşedinţie în toamnă, el răspunzând că PSD va face anunţul chiar duminică seara, după alegerile europarlamentare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.