Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, marţi, că la Topoloveni, unde zece persoane care manifestau împotriva PSD au fost ridicate de jandarmi şi duse cu duba, s-a văzut cel mai bine cum ar arăta România lui Dragnea. ”Nici măcar comuniştii nu si-au permis aşa ceva”, a spus Iohannis.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ştiţi unde s-a văzut cel mai bine cum ar arăta - nu cum va arăta pentru că nu va fi  - ci cum ar arăta România lui Dragnea, la Topoloveni. Câţiva oameni nemulţumiţi şi-au permis, vezi doamne, să nu fie de acord cu Dragnea şi s-au dus acolo şi au fluierat. Ceau păţit? După cinci minute, pac în dubă şi la Poliţie. Nici măcar comuniştii nu si-au permis aşa ceva, dar ăsta acolo vrea să ne ducă. Eu nu sunt de acord cu aşa”, a declarat, marţi, Iohanni, la Craiova, unde şi-a lansat cartea „EU.RO - Un dialog deschis despre Europa”.

Zece persoane care protestau vineri, la Topoloveni, împotriva PSD, în timpul unei vizite a liderului partidului, Liviu Dragnea, în oraş, au fost ridicate de către jandarmi şi duse la secţia de poliţie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.