Căpitanul naţionalei de handbal feminin, Cristina Neagu, a decis să-şi continue cariera la nivel de echipă de club la CSM Bucureşti. ”Am ales cu sufletul şi am semnat prelungirea”, a declarat Neagu după semnarea contractului, care se încheia în 30 iunie 2019.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aflată în negocieri cu CSM Bucureşti de săptămâni bune, Cristina Neagu a luat, marţi, decizia privind viitorul său la nivel de echipă de club şi a semnat prelungirea cu echipa din Capitală.

”Am ales cu sufletul şi am semnat prelungirea, pentru că, aşa cum am declarat şi acum doi ani când m-am întors în ţară şi am semnat cu CSM Bucureşti, îmi doresc foarte mult să cîştig Liga Campionilor cu o echipă din România. Sezonul recent încheiat a fost unul foarte greu pentru echipă, în care rezultatele nu au fost cele scontate, dar cred că această echipă poate şi merită mult mai mult. Vom reveni şi mai puternice!”, a declarat Neagu, citată de site-ul oficial al CSM Bucureşti.

Pe contul său de Facebook, sportiva a nuanţat declaraţiile, făcând referire şi la situaţia prin care trece din cauza accidentării la genunchi.

Vreau să vă anunţ că astăzi am semnat prelungirea contractului cu CSM Bucureşti pe încă un sezon. A fost o perioadă grea, în care am stat deoparte şi m-a întristat să văd cum se tot discută doar despre salariul meu şi mai puţin despre performanţa unică pe care am reuşit-o în handbalul mondial (n.r. – Neagu a primit pentru a patra oară titlul de cea mai bună handbalistă din lume, un record). Oameni care şi-au dat cu părerea despre ce şi cât merit, neavând idee ce înseamnă sportul de performanţă, câtă muncă şi câte sacrificii trebuie să faci pentru a ajunge în vârf şi mai ales pentru a te menţine acolo. Am decis să rămân, pentru că iubesc să joc în ţara în care m-am născut, în faţa suporterilor români, şi pentru că îmi doresc să îmi îndeplinesc visul, acela de a câstiga Liga Campionilor cu o echipă din România! A fost un sezon foarte greu, dar ne vom întoarce la anul şi mai puternice!”, a scris Neagu.

CSM Bucureşti a încheiat sezonul pe locul 2, absenţa Cristinei Neagu din lot în ultimele cinci luni contând enorm. Ea s-a accidentat la Campionatul European din decembrie 2018 şi a fost operată de ruptură de ligament.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.