Cartoon Network va lansa anul acesta două seriale originale de aventură, „Mao Mao, Heroes of Pure Heart”, o poveste despre o pisică samurai care luptă împotriva răului, şi „Tig N 'Seek”, povestea unui băiat şi a animalului lui de companie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Mao Mao, Heroes of Pure Heart” spune povestea şerifului Mao Mao, un erou celebru, şi a prietenilor lui, Badgerclops şi Adorabat, care lucrează împreună pentru a aduce dreptatea şi pacea oamenilor. Serialul va fi lansat pe 1 iulie, la Cartoon Network. Animaţia este o producţie a Studiourilor Cartoon Network şi Studios Titmouse.

„Tig N'Seek” este povestea unui băiat în vârstă de 8 ani, Tiggy, şi a pisicii sale, Gweeseek, care caută lucruri pierdute din oraşul Wee Gee. Cei doi navighează cu umor printre problemele de zi cu zi ale departamentului „Lost and Found”.

Serialele „Insula taberei de vară” şi „Măr şi Ceapă” vor reveni cu noi sezoane.

„Insula taberei de vară” va reveni, pe 23 iunie, cu noi episode, iar „Măr şi Ceapă” este programat să revină pe micile ecrane în această toamnă.

Cartoon Network este o divizie WarnerMedia şi canalul animat numărul 1 în Statele Unite ale Americii, care oferă conţinut original pentru copii şi familii, având în portofoliu seriale ca: „Ben 10”, „Craig şi dumbrava”, „Steven Univers”, „Fetiţele Powerpuff” şi „Aventurile Fraţilor Urşi”.

Urmărit în 192 de ţări şi în peste 400 de milioane de gospodării, Cartoon Network a demarat campania „Clubul Prieteniei” împotriva bullying-ului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.