Diego Armando Maradona s-a arătat nemulţumit de cum este portretizat în documentarul prezentat duminică seară la Festivalul de Film de la Cannes, în afara competiţiei, şi îi îndeamnă pe oameni să nu îl vizioneze.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe afişele documentarului despre controversatul star argentinian este scris: „Diego Maradona: Rebel. Hero. Hustler. God” (Diego Maradona: Rebel. Erou. Escroc. Zeu, n.r.).

Maradona, în vârstă de 58 de ani, antrenează acum în Mexic. El nu a putut fi prezent la premiera de la Cannes, din cauza unei probleme la un umăr. 

Nemulţumit de termenul „escroc”, el a declarat într-un interviu acordat Univision: „Am jucat fotbal şi am făcut bani alergând după o minge. Nu am escrocat pe nimeni. Dacă pun asta acolo pentru a-i face pe oameni să meargă să vadă filmul, cred că merg pe drumul greşit. Nu îmi place titlul şi, dacă nu îmi place titlul, nu îmi va plăcea filmul. Nu mergeţi să îl vedeţi”.

Regizorul Asif Kapadia, care a realizat documentare ca „Amy” şi „Senna”, a spus că Maradona nu a văzut filmul şi a mărturisit că este interesat de cum va reacţiona fostul internaţional argentinian. 

„Avem multe imagini de arhivă, imagini cu el pe care nici el nu le-a văzut, cu familia şi copiii lui”, a spus el într-un interviu acordat Reuters. „Aşadar, cred că va fi destul de emoţionant pentru el”.

Filmul „Diego Maradona”, cu o durată de două ore, este programat să fie lansat pe 14 iunie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.