Peste 500 de secţii de votare din cele 18.730 organizate în ţară sunt la etaj, alte 13 fiind la demisol, iar trei la subsol, arată datele centralizate de Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) de la autorităţile locale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La solicitarea Autorităţii Electorale Permanente (AEP), unităţile administrativ-teritoriale, subdiviziunile administrativ-teritoriale au transmis lista secţiilor de votare care îndeplinesc condiţia de accesabilitate, conform Hotărârii nr. 44/2016 a AEP privind setul de condiţii minimale pe care trebuie să le îndeplinească locaţiile în care funcţionează secţiile de votare, precum şi dotarea minimală a acestora, se arată într-un comunicat de presă transmis, marţi, de AEP.

"În urma centralizării notelor de constatare înaintate de unităţile administrativ-teritoriale, se constată că, din totalul de 18.730 de secţii de votare organizate în ţară, un număr de 537 de secţii de votare sunt organizate la etaj, 13 secţii de votare la demisol şi 3 secţii de votare la subsol", arată sursa citată.

Situaţia secţiilor de votare în funcţie de îndeplinirea condiţiilor de accesibilitate este publicată pe site-ul www.roaep.ro.

AEP precizează că situaţia este întocmită exclusiv pe baza raportărilor efectuate de primării şi că orice inadvertenţă sau situaţie neraportată poate fi sesizată instituţiei, la adresa de e-mail registratura@roaep.ro.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.