Cineastul american Quentin Tarantino a transmis un mesaj luni, înaintea premierei de la Cannes a celui de-al nouălea lungmetraj al său, „Once Upon a Time in Hollywood”, prin care face apel către toţi cei care îl vor viziona să nu dezvăluie lucruri care i-ar putea împiedica pe spectatori să experimenteze la rândul lor filmul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Once Upoin a Time in Hollywood”, cu Leonardo DiCaprio, Brad Pitt şi Margot Robbie în distribuţie, va avea premiera mondială marţi seară.

Pe Twitter şi Instagram, regizorul a rugat presa şi pe cei care vor viziona filmul la Cannes să evite să dezvăluie prea multe.

„Eu iubesc cinema-ul, voi iubiţi cinema-ul. Este călătoria descoperirii unei poveşti pentru prima dată. Distribuţia şi echipa au lucrat atât de mult pentru a crea ceva original şi cer doar ca toţi să evite să dezvăluie ceva ce i-ar putea împiedica pe spectatorii care îl vor viziona mai târziu să experimenteze filmul în acelaşi fel”, a scris autorul filmului.

Din distribuţie mai fac parte Emile Hirsch, Al Pacino, Dakota Fanning şi Kurt Russell.

Sony Pictures va lansa filmul în cinematografe pe 26 iulie 2019.

„Once Upon a Time in Hollywood” a fost selectat în competiţia Festivalului de Film de la Cannes. „Ne temeam că filmul nu va fi gata până la finalul lui iulie, dar Quentin Tarantino, care nu a părăsit camera de montaj de patru luni, este un adevărat, loial şi punctual copil al Cannes-ului. La fel cum a făcut în cazul «Inglorious Basterds», el va fi aici - după 25 de ani de când a luat Palme d’or cu «Pulp Fiction» - cu un film finalizat pe peliculă de 35 mm, şi distribuţia lui - Leonardo DiCaprio, Margot Robbie, Brad Pitt. Filmul lui este o scrisoare de dragoste pentru Hollywood-ul copilăriei lui, un turneu rock din 1969 şi o odă cinematografiei ca întreg”, a spus delegatul general al festivalului, Thierry Frémaux.

Acţiunea filmului scris şi regizat de Quentin Tarantino are loc la finalul anilor 1960 şi este centrată pe un actor al cărui succes e de domeniul trecutului (DiCaprio), care joacă într-un serial western, şi dublura lui (Pitt).

Coincidenţa face ca personajul lui DiCaprio, Rick Dalton, să fie vecin cu cel interpretat de Margot Robbie - Sharon Tate - starletă şi soţia lui Roman Polanski ucisă de secta lui Charles Manson.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.