Fratele lui Radu Mazăre, Alexandru Mazăre, a afirmat luni, referindu-se la cei care se bucură de situaţia fostului primar, că se roagă ca toţi aceşti oameni să aibă parte în viaţa lor de dreptatea pe care Radu Mazăre a avut-o în procesul în care a fost condamnat definitiv.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Un singur lucru vreau să vă spun. Am o mare rugăminte. Am văzut că mulţi se bucură de situaţia în care se află Radu. Mie atitudinea asta a lor, lipsa oricărei culturi politice, a oricărei analize critice a situaţiei de faţă din România, a niciun fel de aplecare spre drepturile şi libertăţile omului îmi aduce aminte de comportamentul Gărzilor Roşii ale lui Mao din perioada Marii Revoluţii Culturale. Eu am o singură mare rugăminte la Dumnezeu: Ca toţi aceşti oameni să aibă parte în viaţa lor de dreptatea pe care Radu Mazăre a avut-o în acest proces, în urma căruia a primit condamnarea. Câtă dreptate a avut el aici cât a fost judecat, atâta dreptate, în momentele în care vor avea nevoie, să aibă şi aceşti oameni din partea lui Dumnezeu”, a declarat Alexandru Mazăre. 

În ceea ce priveşte situaţia actuală a fratelui său, preluat deja de autorităţile române, din Madagascar şi aşteptat în această ţară la Bucureşti, el a precizat: "Nu am niciun fel de detaliu. E în avion, de unde să ştiu?”.

Fostul primar al Constanţei Radu Mazăre este în custodia poliţiştilor români, anunţă luni dimineaţă IGPR. Mazăre urmează să fie adus în ţară astăzi.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.