Tehnicianul echipei Universitatea Craiova, Corneliu Papură, a declarat sâmbătă seară, după meciul cu FC Viitorul, scor 1-2, că formaţia sa a avut neşansă în acest sezon, el menţionând accidentările şi suspendările.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Atât s-a putut. A fost şi neşansă. Pe final foarte multe accidentări, meciuri în care am avut jucători accidentaţi, cumul de cartonaşe…”, a spus Papură la Digi Sport.

El a precizat, referitor la faultul dur comit de Tiago Ferreira, că un astfel de gest “nu trebuia să existe”. “Dacă eram 11 la 11 aveam şanse să câştigăm. Am avut şi marea neşansă să ne dăm autogol. După meci evit orice… Suntem cu nervii întinşi. O să analizăm şi o să vedem ce s-a întâmplat şi de ce am ajuns să facem astfel de gesturi”, a adăugat Papură.

Formaţia FC Viitorul a învins, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa Universitatea Craiova, în ultima etapă a play-off-ului Ligii I. Constănţenii au marcat ultimul gol în minutul 90+3 şi încheie sezonul pe locul 3.

Universitatea Craiova a condus cu 1-0, după ce Martic a înscris în minutul 16. Egalitatea a fost însă restabilită de un autogol al lui Mihăilă ’70, iar în minutul 90+3, Drăguş a adus victoria echipei Viitorul.

În minutul 73, de la Universitatea Craiova Tiago Ferreira a fost eliminat pentru un fault dur la Cojocaru.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.