Lungmetrajul de acţiune „John Wick 3: Război total” şi „În flăcări”, ecranizare a unei poveşti scrisă de Haruki Murakami, se numără între filmele care intră de vineri în cinematografele româneşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Filmul de acţiune „John Wick 3: Război total/ John Wick 3: Parabellum” îi are în distribuţie pe Keanu Reeves şi Halle Berry şi este regizat de Chad Stahelski, iar scenariul este semnat de Derek Kolstad, Shay Hatten, Chris Collins şi Marc Abrams.

Cel de-al treilea film din franciză îl găseşte pe infailibilul asasin John Wick (Keanu Reeves) într-o nouă nouă situaţie la limita imposibilului: viaţa lui costă acum 14 milioane de dolari, drept pentru care o armată de vânători de recompense este pe urmele lui. După uciderea unui membru al organizaţiei internaţionale de asasini plătiţi, conducerea îl exclude pe Wick, lăsându-l fără protecţie în vizorul celor mai buni lunetişti din lume.

Thrillerul psihologic „În flăcări/ Burning”, de Lee Chang-dong, este ecranizarea poveştii „Arderea hambarelor” a scriitorului japonez Haruki Murakami. Pelicula a fost premiată în 2018, la Cannes, de juriul FIPRESCI (Federaţia Internaţională a Criticilor de Film).

Filmul spune povestea unui scriitor aspirant şi a unui bărbat bogat care devin rivali pentru dragostea aceleiaşi femei. Din distribuţie fac parte Ah-in Yoo, Steven Yeun („Walking Dead”, „Okja”) şi Jong-seo Jun.

„Joacă-te cu focul/ Joueurs”, prezentat anul trecut în Quinzaine des Réalisateurs, secţiune paralelă a Festivalului de la Cannes, este debutul în lungmetraj al regizoarei franceze Marie Monge. Filmul îi are în rolurile principale pe Stacy Martin („Nymphomaniac”, „Le Redoutable” şi Vox Lux”) şi Tahar Rahim („Un prophète”).

Când Ella (Stacy Martin) îl întâlneşte pe Abel (Tahar Rahim), viaţa ei se schimbă radical. Îndrăgostită, tânăra descoperă Parisul subteran, cosmopolit, al jocurilor de noroc. Începută dintr-un pariu, relaţia lor se va transforma într-o pasiune devoratoare.

Comedia „Un detectiv afemeiat/ Nicky Larson et le parfum de Cupidon”, regizată de Philippe Lacheau, care joacă şi rolul principal, spune povestea unui detectiv care are misiunea de a recupera parfumul lui Cupidon, un parfum care te face să te îndrăgosteşti imediat de cel sau cea care îl foloseşte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.