Premierul Viorica Dăncilă a anunţat, joi, că va exista o şedinţă a Comitetului Executiv al PSD în care se vor lua decizii legate de remaniere. ”Remanierea trebuie să aibă loc, avem trei miniştri interimari”, a spus Dăncilă, reiterând ideea că motivele invocate de Klaus Iohannis pentru respingerea miniştrilor ţin de ”oportunitate”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Viorica Dăncilă a fost întrebat, joi, la Târgu Mureş, dacă va mai avea loc remanierea, având în vedere că Liviu Dragnea a spus că pentru el subiectul este deocamdată închis şi a precizat că decizia va fi luată într-o şedinţă a Comitetului Executiv al PSD.

”Am văzut răspunsul preşedintelui, un răspuns care arată că se referă doar la o oportunitate. Oportunitatea aparţine primului ministru. Mă aşteptam să fie probleme legate de legalitate, pentru că aşa trebuia să arate motivarea. Vom avea o şedinţă a Comitetului Executiv şi vom lua decizii în ceea ce priveşte remaniere. Remanierea trebuie să aibă loc, avem trei miniştri interimari”, a declarat Viorica Dăncilă.

Liviu Dragnea a declarat, joi, că pentru el subiectul remanierii este deocamdată închis. 

”Subiectul remanierii pentru mine e închis astăzi. Discutăm după alegeri", a spus Dragnea. 

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, miercuri, premierului Viorica Dăncilă, trei scrisori în care motivează respingerea celor trei miniştri propuşi pentru Ministerul Justiţiei, Ministerul pentru Românii de Pretutindeni şi Ministerul Fondurilor Europene. Şeful statului susţine că niciunul dintre cei trei candidaţi nu are experienţa necesară gestionării domeniului pentru care a fost propus.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.