O explozie s-a produs joi la Uzina Mecanică Băbeni, un tânăr surprins de deflagraţie a murit, în pofida manevrelor de resuscitare la care a fost supus, anunţă IGSU. Mama bărbatului, care a suferit un atac de panică, primeşte îngrijiri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform sursei citate, a explodat un proiectil, o persoană fiind surprinsă în interior. Este vorba despre un tânăr de 22 de ani, care a fost spus manevrelor de resuscitare, fiind însă declarat decedat. Mama sa a făcut un atac de panică, primind îngrijiri medicale.

La locul exploziei s-au deplasat o ambulanţă SMURD şi o maşină de stingere, însă intervenţia acesteia nu a fost necesară.

Uzina Mecanica Băbeni, din judeţul Vâlcea, înfiinţată în anul 1981 ca o societate făcând parte din  Sistemul Naţional de Apărare,  are două capacităţi de fabricaţie: capacitate militară de încarcare produse de artilerie şi delaborare muniţie; capacitate de execuţie ambalaje de lemn pentru industria militară.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.