Japoneza Naomi Osaka, locul I WTA, a învins-o, joi, cu scorul de 6-3, 6-3, pe Dominika Cibulkova (Slovacia), locul 33 WTA, calificându-se în optimile de finală ale turneului de categorie Premier 5 de la Roma.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Osaka s-a impus după un meci care a durat o oră şi 42 de minute.

În faza următoare, japoneza va evolua cu câştigătoarea partidei dintre Mihaela Buzărnescu, locul 29 WTA, şi germana Julia Goerges, locul 18 WTA, care se dispută la ora transmiterii acestei ştiri (1-1, la seturi).

În cazul în care va ajunge în sferturi, Osaka îşi va păstra locul I WTA cel puţin până la Roland Garros. Dacă va pierde meciul următor, japoneza poate fi întrecută se Simona Halep, locul 2 WTA, cu condiţia ca românca să câştige turneul de la Roma.

Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 3, va evolua, joi, în jurul după ora 13.30, cu jucătoarea cehă Marketa Vondrousova, locul 44 mondial, în turul al doilea al turneului de categorie Premier 5 de Roma.

Întâlnirile din optimile de finală vor avea loc tot joi, deoarece toate partidele de miercuri au fost amânate o zi din cauza ploii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.