Jucătoarea rusă de tenis Maria Şarapova a anunţat, miercuri, pe reţelele de socialziare că nu va participa la turneul de la Roland Garros.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fostul lider WTA, acum pe poziţia a XXXV-a, a fost operată la umărul drept în februarie şi nu este refăcută complet. Ea a precizat însă că şi-a reluat antrenamentele. Jucătoarea de 32 de ani nu a mai evoluat de la finalul lunii ianuarie, de la turneul de la Sankt Petersburg.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

BAD NEWS: Maria has withdrawn from the French Open due to her shoulder injury. GOOD NEWS: she‘s back on court practicing and she‘ll be back soon #mariasharapova #masha #queen #claypova #sharafamily

A post shared by Maria Sharapova (@mariasharapova_) on

Şarapova a câştigat de două ori turneul de la Roland Garros, în 2012 şi 2014, al doilea trofeu cucerindu-l după o finală disputată cu Simona Halep.

Turneul de la Roland Garros începe la 26 mai.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.