Directorul sportiv al FCSB, MIhai Stoica, a anunţat, miercuri, pe reţele de socializare, că nu va mai sta pe banca de rezerve a echipei, pentru că nu mai vrea să fie înjurat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Se scrie şi se vorbeşte mult despre ce fac şi gândesc eu în ultima vreme, doar că - deşi s-ar impune - nimeni din presă nu m-a întrebat dacă e adevărat măcar 1% din ce s-a scris/spus.

1. N-am propus şi nu voi propune patronului niciun antrenor, aşa cum am făcut-o în alte situaţii (Zenga, Protasov, Levi, Dică). Ce s-a scris despre antrenorii italieni sau despre Şumudică sunt invenţii ale presei. Este adevărat că, de câteva luni, m-am împăcat cu Marius Şumudică şi vorbim săptămânal, îl apreciez ca antrenor, dar atât.

2. Meciul cu Sepsi a fost ultimul pentru mine pe bancă. M-am săturat să fiu înjurat pe toate stadioanele. Dacă în Ştefan cel Mare poate merit, m-am tot contrat cu PCH, la Craiova - de exemplu - chiar nu înţeleg.

Adresez rugămintea celor care se referă la persoana mea să-mi scrie pe whatsapp. Promit să răspund, chiar dacă monosilabic", a afirmat Stoica.

Într-o intervenţie la Digi Sport, oficialul a explicat că nu mai propune tehnicieni pentru că echipa nu a avut rezultate atunci când a propus el antrenori.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.