Plenul CSM a validat rezultatul final al concursului pentru şefia Inspecţiei Judiciare şi numirea lui Lucian Netejoru în funcţia de inspector-şef, pentru un mandat de trei ani. Decizia a fost luată cu 9 voturi Da, patru voturi Nu şi două abţineri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât validarea rezultatelor finale ale concursului pentru ocuparea postului de inspector şef al Inspecţiei Judiciare, desfăşurat în 27 martie 2019, şi numirea lui Lucian Netejoru în funcţia de Inspector-şef al Inspecţiei Judiciare, pentru un mandat de trei ani, începând din 15 mai 2019, au anunţat reprezentanţii CSM.

Decizia a fost luată cu majoritate de voturi (9 voturi Da, 4 voturi Nu; s-au exprimat 2 abţineri: judecătorul Andrea Annamaria Chiş şi procurorul Florin Deac, membri ai Consiliului Superior al Magistraturii).

Judecătorul Lucian Netejoru a obţinut un nou mandat la şefia Inspecţiei Judiciare, el obţinând 100 de puncte la concursul organizat pentru ocuparea funcţiei. Netejoru a fost, de altfel, singurul candidat.

Potrivit tabelului de clasificare a candidaţilor înscrişi la funcţia de inspector şef al Inspecţiei Judiciare, transmis de Consiliul Superior al Magistraturii (CSM), Lucian Netejoru a fost declarat admis, cu 100 de puncte.

El a fost, de altfel, singurul candidat la concursul desfăşurat în perioada 21 decembrie - 28 martie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.