Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a decis, miercuri, prelungirea delegării lui Călin Nistor în funcţia de procuror-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie şi după data de 25 mai când expiră mandatul acestuia în cadrul instituţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mandatul lui Călin Nistor de procuror-şef adjunct al Direcţiei Naţionale Anticorupţie expiră în data de 25 mai şi a cerut CSM să i se permită continuarea activităţii în cadrul instituţiei.

În şedinţa de miercuri, Secţia pentru procurori a CSM a decis, pe de-o parte, continuarea activităţii la Direcţia Naţională Anticorupţie a procurorului Călin Nistor după încetarea mandatului în funcţia de procuror şef-adjunct, dar şi prelungirea delegării în funcţia de procuror-şef.

”Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât menţinerea delegării în funcţia de procuror şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie a domnului procuror NISTOR CĂLIN, după data de 25.05.2019, data încetării mandatului în funcţia de procuror şef adjunct la Direcţia Naţională Anticorupţie, începând cu data de 25.05.2019”, a transmis CSM.

Procurorul-şef adjunct al DNA Călin Nistor a preluat, în ianuarie 2019,  conducerea instituţiei până la numirea unui titular.

Nistor a preluat conducerea DNA după ce Anca Jurma, care a deţinut conducerea instituţiei după revocarea din funcţie a Codruţei Kovei, a refuzat prelungirea interimatului.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.