Jucătorul Florin Acsinte de la AFC Hermannstadt a fost suspendat două etape şi amendat cu 4.000 de lei de Comisia de Disciplină a FRF, după ce a primit cartonaşul roşu la meciul cu Concordia Chiajna.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Acsinte era pe baca de rezerve la meciul din etapa a IX-a a play-out-ului Ligii I, iar centralul Istvan Kovacs i-a arătat cartonaşul roşu pentru proteste, în mintul 90+1.

"În baza art. 63.1.g, coroborat cu art. 63.2.1, se sancţionează jucătorul Axinte Florin (FC Hermannstadt) cu suspendare pentru un joc şi o penalitate sportivă de 740 lei; În baza art. 50.1 din RD, se sancţionează jucătorul cu suspendare pentru două jocuri şi o penalitate sportivă de 4.000 lei. În conformitate cu art. 45.1 din RD, jucătorul va efectua sancţiunea pentru abaterea cea mai gravă prevăzută la art. 50.1 din RD, respectiv două etape de suspendare şi o penalitate de 4.000 lei", se arată pe site-ul LPF.

Pentru cartonaşele roşii primte în cadrul aceleiaşi etape, dinamovistul Damien Dussaut şi Doru Popadiuc de la FC Voluntari au primit câte o suspendare pentru un joc şi cu câte o penalitate sportivă de 740 lei.

Emil Pieleanu (delegat U Craiova 1948 CS) s-a ales cu o suspendare pentru două luni şi o penalitate sportivă de 9.000 lei, pentru că a avut o altercaţie cu un jucător al FCSB, la meciul din etapa a VIII-a a play-off-ului Ligii I.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.