Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, spune că „economia merge bine nu numai în statistici, merge bine în realitate” şi se declară nemulţumit de atitudinea europarlamentarilor PNL despre care susţine că „parcă şi-au făcut un crez politic din a denigra România”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Economia merge bine nu numai în statistici, merge bine în realitate. Toţi erau cu o abordare optimistă pentru viitorul firmelor lor şi pentru economia românească. Spun aceste lucruri pentru că văd prea mult şi prea des tot felul de voci pesimiste care, în loc să accepte şi să se bucure şi să fie mândre de realizările României, vorbesc numai în termeni negativi, lucru care îmi displace foarte mult” a afirmat Călin Popescu Tăriceanu, miercuri, la Ploieşti, la finalul unei vizite pe care a făcut-o la sediile a trei firme din judeţul Prahova.

Tăriceanu a spus că s-ar bucura să vadă că politicienii români vorbesc frumos despre ţara lor.

”Mă uit la celelalte ţări şi văd cum în toate celelalte ţări reprezentanţii mediului politic vorbesc în termeni laudativi despre propria ţară, ca şi cetăţenii simpli, au mândria că sunt francezi, sau italieni, sau dintr-o ţară scandinavă, m-ar bucura să văd această atitudine şi în rândul cât mai multor români, dar mai ales al celor care ne reprezintă şi ar trebui să ne apere interesele nî instiuţii cu precădere europene”, a spus Tăriceanu.

Acesta a adăugat că parlamentarii PNL “în ultimii ani parcă şi-au făcut un crez politic din a denigra România în Parlamentul European, împrăştiind în stânga şi-n dreapta invective, acuze, făcând tot felul de diversiuni şi dezinformări care fac rău ţării” .

El a mai spus că problema “se poate rezolva dacă vom trimite oameni de calitate” în Parlamentul European.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.