Forumul Democrat al Germanilor din România (FDGR) recomandă membrilor şi simpatizanţilor să răspundă ”Da” la întrebările referendumului din 26 mai şi să voteze lista PNL pentru alegerile europarlamentare. ”PSD, ALDE sau UDMR nu s-au distanţat de campania de defăimare dusă de unii reprezentanţi ai PSD împotriva FDGR şi au votat legi care încalcă principiile statului de drept”, au transmis reprezentanţii formaţiunii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conducerea FDGR a transmis, miercuri, o recomandare în mai multe puncte pentru susţinătorii formaţiunii:

”1. să se prezinte la vot în 26 mai pentru a alege membrii viitorului Parlament European;

2. să nu voteze listele de candidaţi ale partidelor din coaliţia de guvernare, adică PSD, ALDE sau UDMR, deoarece nu s-au distanţat de campania de defăimare dusă de unii reprezentanţi ai PSD împotriva FDGR şi au votat legi care încalcă principiile statului de drept;

3. să voteze pentru un partid proeuropean şi anume PNL, partid care a anunţat sprijin pentru Klaus Iohannis în campania electorală pentru un nou mandat la Preşedinţia ţării şi este partenerul de coaliţie al FDGR în consiliul judeţean şi municipal din Sibiu”.

Totodată, FDGR recomandă tuturor membrilor şi simpatizanţilor săi să meargă în 26 mai la referendum şi să răspundă cu ”da” la cele două întrebări formulate de preşedintele Klaus Iohannis.

”Astfel, ei îşi exprimă un Da la valorile europene şi la statul de drept funcţional”, au transmis liderii FDGR.

 

      

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.