Primarul general, Gabriela Firea, a anunţat, marţi seara, la RTV, că mitingurile PNL, USR şi PSD din Bucureşti au fost aprobate şi a făcut apel la organizatori să respecte ceea ce au semnat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Ca primar general, am aprobat toate aceste evenimente publice în municipiul Bucureşti, dar mi-aş dori şi fac apel şi pe această cale la toţi participanţii să dea dovadă de mult respect pentru toţi cetăţenii din Bucureşti, să nu creeze conflicte, lupte şi mişcări de stradă, dar şi să facă ceea ce au promis şi şi-au asumat prin protocoalele semnate, şi anume evenimente prin care să promoveze ideile europene şi candidaţii lor, şi nu altceva. Dacă va fi altceva, sunt convinsă că instituţiile statului care sunt parte a comisiei pentru evenimente vor acţiona conform legii, pentru a-i apăra pe cetăţeni”, a afirmat Firea.

PNL va organiza un miting în 18 mai în Piaţa Victoriei, PSD va avea un eveniment la Romexpo în 21 mai, iar Alianţa USR-PLUS va organiza o manifestare în Parcul Izvor, în 24 mai.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.