După ce mai multe ploi torenţiale în statele americane Missouri şi Iowa au cauzat creşterea nivelului râurilor, o familie din Arkansas a descoperit un aligator de aproape trei metri pe terenul fermei lor, relatează CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Frank Pierce şi familia sa au declarat pentru postul WMC-TV că au găsit animalul stând la soare joi. Familia locuieşte la 145 de km distanţă de râul Mississippi şi în aceeaşi regiune cu alt râu important – White River.

„Eu, fratele meu şi soţia şi fiica mea mergeam la pescuit şi l-am văzut cum stătea acolo pe teren”, a afirmat Pierce.

Pierce a chemat poliţia iar şeriful din zonă, David Lucas a afirmat că la început nu a crezut că este reală povestea.

Lucas a declarat: „Când am primit prima dată apelul, am crezut că este o farsă pentru că nu vedem aligatori într-o zonă atât de nordică”.

Însă când a ajuns la faţa locului, poliţiştii au fost surprinşi să afle că totul este real. Aligatorul se afla în acelaşi loc în care a fost descoperit de familia Pierce.

Lucas a sunat la Comisia de Pescuit din Arkansas care a informat că aligatorul a ajuns acolo din cauza nivelului crescut al râurilor. Astfel de aligatori se găsesc de obicei în state sudice precum Louisiana, Alabama, Florida sau Texas.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.