Lia Olguţa Vasilescu afirmă că "eroii" de la PNL au fost păziţi de jandarmi, poliţia naţională şi locală, SPP-ul cu zeci de maşini arondate doar pentru preşedintele Klaus Iohannis şi lunetişti pe toate blocurile, referindu-se la mitingul electoral al PNL de sâmbătă, de la Iaşi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

" "Eroii" de la PNL spuneau că PSD-istii au curaj să iasă pe stradă doar păziţi de jandarmi. Pe ei i-au păzit, azi, la mitingul de la Iaşi, jandarmii, poliţia naţională şi locală, SPP-ul cu zeci de maşini arondate doar pentru Johannis şi lunetişti pe toate blocurile.", scrie Vasilescu pe Facebook, postând şi fotografii.

Ea conchide: "Cam mare cheltuiala din bani publici pentru câţiva participanţi". 

Lia Olguta Vasilescu a reacţionat astfel după ce preşedintele Klaus Iohannis a mers sâmbătă pe jos de la Piaţa Unirii din Iaşi până la Teatrul Naţional "Vasile Alecsandri', la sosire declarând: "Am venit pe jos. Chiar n-am avut nevoie de jandarmi".

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.