Scriitorul Stephen King, ca orice fan al serialului "Urzeala tronurilor/ Game of Thrones", şi-a imaginat finalul având o serie de teorii pe care le-a împărtăşit pe Twitter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La câteva zile după difuzarea celui de-al patrulea episod al ultimului sezon, King a riscat şi şi-a imaginat finalul poveştii lui  George R. R. Martin.

"Presupunând, doar presupunând, că Jon (Snow) şi Dani (Daenerys Targaryen) mor amândoi (împreună cu Cersei, bineînţeles). Imaginaţi-vă, doar imaginaţi-vă, că un anume om mic cu o inimă mare ajunge pe tronul de fier?", a scris autorul, care a făcut referire la Tyrion Lannister, jucat de Peter Dinklage.

Teoria lui Stephen King a fost criticată pe Twitter. Numeroşi internauţi i-au amintit scriitorului american că are enervanta tendinţă de a nu şti cum să îşi termine propriile poveşti: "Bineînţeles, de mai mulţi ani, unii îmi spun că nu ştiu cum să-mi termin poveştile. Le spun că este o prostie asta, dar fiecare are dreptul la propria părere", a răspuns el. 

Intervievat în octombrie 2018 de Entertainment Tonight, Peter Dinklage a dezvăluit că finalul personajului său "va fi magnific, fie tragic sau nu". 

Duminică, 19 mai, este data difuzării ultimului episod al serialului "Game of Thrones".

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.