În topul celor mai bogaţi muzicieni din Regatul Unit care va fi publicat integral duminică de săptămânalul britanic Sunday Times, cântăreţul Ed Sheeran a ajuns pe locul 17 cu 185 de milioane de euro, înaintea interpretei melodiei "Someone Like You", Adele, care a acumulat 174 de milioane de euro, clasându-se pe 22.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Săptămânalul a anunţat că "muzicienii cu vârste între 28 şi 31 de ani fac excepţie în faţa veteranilor precum Andrew Lloyd Weber ("Fantoma de la Operă", "Cats") şi cele 820 de milioane de lire sterline ale sale". Compozitorul în vârstă de 71 de ani se află pe primul loc pe podium. 

Topul 40 al Sunday Times este format în special din muzicieni rock. Printre aceştia, Paul McCartney şi soţia sa Nancy Shevell, poziţionaţi pe locul doi cu 750 de milioane de lire sterline. Aflat pe primul loc în 2018, cuplul a pierdut 70 de milioane de lire sterline din capital într-un an. 

Irlandezii Bono şi U2 urmează cu o avere estimată la 533 de milioane de lire sterline. Următorul este Sir Elton John cu 320 de milioane de lire sterline, şi Mick Jagger, de la The Rolling Stones, cu 275 de milioane de lire sterline.

De remarcat că rapperul Stormzy, în vârstă de 25 de ani, a intrat în top cu o avere estimată la 16 milioane de lire sterline. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.