Comedia „Ticăloasele/ The Hustle”, cu Rebel Wilson şi Anne Hathaway, şi filmul SF „Focviu/ Brightburn” se numără între lungmetrajele care intră de vineri în cinematografele româneşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Personajele interpretate de Anne Hathaway şi Rebel Wilson în „The Hustle” pun la cale escrocherii. Se aliază pentru a-i învinge pe bărbaţii care le-au greşit vreodată. Filmul este regizat de Chris Addison, iar din distribuţie face parte şi Tim Blake Nelson.

Lungmetrajul SF „Focviu/ Brightburn”, cu Elizabeth Banks, Meredith Hagner, Matt Jones, David Denman şi Jackson A. Dunn în distribuţie, spune povestea unui copil venit din altă lume pe Pământ.

Un alt film care va rula de vineri în cinematografe este drama „Cap şi Pajură”, regizată de Nicolae Constantin Tănase. Cu Alex Călin, Iulia Ciochină şi Florin Salam în distribuţie, filmul spune povestea lui Laurenţiu care, în urma unui incident petrecut într-un bar, este lovit la cap, dar refuză tratamentul pentru că aşteaptă întoarcerea fratelui său din Germania, căruia trebuie să îi mărturisească ceva foarte important.

Animaţia „Păpuşi în bucluc/ UglyDolls”, despre prietenia adevărată şi importanţa de a fi tu însuţi, regizată de Kelly Asbury şi produsă de STX Films intră, de asemenea, în cinema. 

Acţiunea filmului este plasată în orăşelul Uglyville, unde ciudăţenia este celebrată, particularităţile sunt apreciate, iar frumuseţea este sărbătorită dincolo de aparenţe.

Documentarul „Muzeul Prado. O colecţie a minunilor” va fi proiectat pe vineri, sâmbătă şi duminică, de la ora 19:00, la Happy Cinema Bucureşti. Actorul Jeremy Irons este ghid în muzeul madrilen, care sărbătoreşte anul acesta două secole de la înfiinţare. Cu peste 8.000 de lucrări de artă, semnate între alţii de Goya, Rubens, Bosch şi El Greco, muzeul atrage anual aproximativ 3 milioane de vizitatori.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.