Negocierile cu privire la ratificarea acordului Brexitului în Parlament între Guvernul conservator şi opoziţia laburistă sunt pe punctul de a eşua, dezvăluie miercuri şeful serviciului politic al postului iTV, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mai mulţi negociatori citaţi de către Robert Peston au declarat că niciun progres nu este aşteptat şi că sfârşitul negocierilor urmează să fie anunţate miercuri.

Aceste discuţii au fost angajate la începutul lui aprilie, cu scopul de a căuta un compromis care să permită ratificarea în Parlament a acordului retragerii încheiat în noiembrie de Theresa May cu Bruxellesul, un text respins în trei rânduri în Camera Comunelor.

Premierul Theresa May a anunţat că Guvernul său va continua să coopereze cu opoziţia parlamentară în vederea ajungerii la o înţelegere.

”Suntem angajaţi în discuţii cu Partidul Laburist. Lucrăm la un acord care să poată dispune de o majoritate în camera Comunelor”, le-a spus ea deputaţilor.

Aceste negocieri, reluate marţi seara, urmau să continue miercuri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.